Påminnelse

Vill du hjälpa de föräldrar och barn som ligger inlagda på Neo/IVA på Linköpings universitetssjukhus genom att skänka kläder?
 
Vi tar emot både emot både egengjorda (sydda, virkade, stickade mm) men även köpta kläder till prematurbarn eller för tidigt födda barn. Från strl 38 - 50. Behöver ni mönster så finns det väldigt fina mönster via en grupp på facebook som heter Prematurbarn. Kläder till barn på neonatalavdelningar som vi tillhör. 
Dessa skickade kläder kommer vi sedan skänka till avdelngen så att de kan ge ut ett set (mössa, body och byxa) som ett första set till familjerna. Detta för att kunna glädja och så de kan känna att det finns människor som bryr sig och tänker på dom. Dessutom vet vi av erfarenhet att hitta så små kläder är svårt och dyrt, något som är skönt att slippa tänka på för en stund. Vi är även glada för material i form av tyger, knappar osv som vi kan portionera ut till de som syr . 
 
Skicka kläderna till;
 
Lisette Elling
Bergsgatan 17
597 50 Åtvidaberg
 
lisette_elling@hotmail.com
 
eller
 
Kristina Knutsson
Arrendegatan 30
583 31 Linköping
 
Kläderna kommer sedan att tvättas i 60 grader och parfymfritt för att sedan göras iordning till ett set. Vi kommer såklart uppdatera bloggen med de fina kläder vi får in, när vi skänker kläder och så vidare. 
Kolla gärna in våra "systergrupper" under länkar. 
 
Har ni frågor så hör gärna av er!