INLÄMNING

I onsdags var det dags för inlämning av set och filtar till neonatal på Linköpings universitetssjukhuset.
Jag (Lisette) och Kristina som håller i insamlingen har tagit emot kläder och filtar sedan förra inlämningen och denna gång hjälpte vår vän Liz Gustavsson till att både packa kläder och följa med upp till neo!
 
Vi kom kl 14.30 och skulle då även träffa föräldrar som låg på neo. Vårdenhetschefen Marie hade satt upp en lapp om att vi kommer om föräldrar ville prata med oss, så vi kunde stötta och visa att barn faktiskt blir stora. 
Det var mycket givande där vi la ut kläderna på bordet i föräldrarnas matsal (se bild) så det blev mycket diskussion om både insamlingen men även om tiden på neo och allt det innebär! Och vi fick höra hur uppsakattat det var med kläder, både från föräldrarna men även från personal, vilket är så härligt <3
 
Vi lämnal in 54 set och 9 filtar! Det var ca 10 set kvar sedan innan så nu vet vi att det är lagom med ca 4 månader emellan inlämningarna; 3 ggr per år. Om vi får in lika mycket plagg som innan vill säga!
 
 
 
 
 
 
Dessutom hade ett par föräldrar som låg på avdelningen köpt tyg till vår insamlig för att kunna skänka vidare glädje <3 Så fint!!
 
Så nu finns det tyg att hämta hos mig i Åtvidaberg (eller lämna av i Linköping) för den som vill sy lite kläder till vår insamling!
Så himla bra att vi fick enfärgat tyg då vi behöver fler enfärgade bodys och byxor då vi har flera både bodys och byxor hemma kvar som inte vi har hittat någon matchning till. 
 
TACK ALLA FINA NI som har lagt ner er tid och kärlek till att sy kläder/filtar som vi nu kunde lämna in till neo i Linköping <3 Ni skänker så mycket glädje!